Xerrades

Les xerrades que s’organitzen des de l’AMPA són un altre Recurs Educatiu per a les famílies, com espai per aprendre, participar i debatre.

S’organitzen diverses trobades cada any, des de la comissió de xerrades, coincidint amb el curs escolar i estan adreçades als pares i mestres dels centre.

Ja fa molts anys que aquest cicle de xerrades s’organitza de manera ininterrompuda, ja que es tracta d’una activitat valorada de manera molt positiva cap a les famílies.

Aquest curs 2015-2016 el cicle inclou un total de 4 xerrades.

El calendari de xerrades per aquest curs 2015-2016 és el següent:

1. Com parlar de la mort als infants i adolescents. 3/12/2015 16:45h. Des de l’Espai de Suport. Des de fa dècades vivim en una societat que ha deixat de contemplar la mort com a part de la vida. Els nostres fills s’hauran d’enfrontar abans o després a la mort. Per tant, què millor que ensenyar-los com fer-ho perquè estiguin preparats quan arribi el moment?

2. Taller mestres/pares. 20/01/2016. 17:00h. Què necessitem uns dels altres per acompanyar els nostres fills/alumnes en el seu desenvolupament com a objectiu comú constructiu.

3. El bullying: una responsabilitat de tothom. 9/2/16. Taller de prevenció i atenció de la violència entre iguals. El taller té l’objectiu de proporcionar eines per entendre el fenomen i al mateix temps proporcionar eines clau de prevenció i intervenció per a la família de la víctima, l’agressor/a i de la resta dels companys i companyes. Quan hi ha bullying, tots i totes tenim molt a fer.

4. Els usos moderats de les pantalles. 19/4/16. Les pantalles són una font d’entreteniment i d’informació però també de preocupació de les famílies per si els fills i filles en fan un mal ús. Com promoure l’ús racional de les pantalles a partir de la crítica i l’autocrítica? Com podem gestionar a casa els possibles conflictes amb el tema? ? Pactes i conseqüències en l’ús de les pantalles. Com podem treballar la responsabilitat?.

Anuncis