Festa d’estiu al pati del Calderón

Les classes s’acaben, però l’hora del pati no. Aquest mes, 35 patis escolars de tota la ciutat faran activitats i tallers relacionats amb l’educació emocional i la diversitat cultural, un ventall de diferents propostes per gaudir d’una jornada lúdico-artística i cultural que prèviament s’ha treballat amb les direccions, les AMPA i les entitats participants.

El diumenge 19 de juny, la festa arriba a l’Escola Calderón. De 12.00h a 13.30h.

festa-estiu-1

Aquest any la temàtica d’aquesta festa son els colors i les emocions.

L’objectiu general del programa és potenciar el pati escolar obert al barri com espai creatiu, despert i dinàmic on infants, adolescents i famílies puguin gaudir del seu temps lliure tots plegats. Tot oferint un seguit d’accions socioeducatives que neixin de necessitats reals i que despertin el interès dels usuaris per tal d’incrementar els usos del programa.

Aquesta festa la durem a terme a 35 escoles de la ciutat de Barcelona i en la seva gran majoria, l’activitat principal serà el Holi Colors. A banda d’això tindrem diferents tallers, com ara, activitats i jocs més esportius, tallers artístics, tallers de calcomanies, jocs i gimcanes familiar i moltes més sorpreses.

Animeu-vos a participar a la gran festa d’estiu. Recordeu que està obert a tothom i que l’accés i la festa es GRATUÏT.

festa-estiu-2

Anuncis